Onze missie

Samen met de klant voert Avensus de regie in de digitale transformatie. We versterken organisaties op het gebied van Efficiëntie, Continuïteit en Security.

avensus_emblem_on_light

Samen werken aan een vertrouwde, digitale wereld

Binnen de organisatie én samen met de klant. Zowel gedreven, met kennis van zaken, resultaatgericht als pragmatisch.
We werken veilig, betrouwbaar én altijd met veel plezier.
Informatietechnologie ontwikkelt zich sneller dan ooit. Organisaties kiezen daarom een deskundige partner die ze kan helpen met het maken van de juiste keuzes en bij de inrichting van hun IT-landschap.

Die deskundige partner zijn we óók voor onze medewerkers. We stippelen samen met jou een plan uit om je verder te ontwikkelen, waarbij je zowel horizontale als verticale carrièrestappen kunt maken. Als jij dat wilt natuurlijk. Als multi-specialist biedt Avensus jou interessante uitdagingen, inspirerende opdrachtgevers en mooie kansen op het gebied van Cloud en Security. Daarmee zijn wij een onderscheidende werkgever die medewerkers helpt om prettig te werken en succesvol te zijn. Bij Avensus werken we vanuit meerdere werkterreinen. Transitie, Managed Cloud, Managed Security, High Grade Security en Control. We hebben daardoor de slagkracht van een grote onderneming met de deskundigheid en flexibiliteit van een betrokken specialist.

Met onze customer intimacy- en customer happiness-manier van werken, behaalden we recent een plek in de Top 30 in de categorie ‘Beheer & onderhoud IT’ van de MT1000 2018. Een jaarlijks onderzoek, uitgevoerd door het magazine Management Team, naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers op de Nederlandse markt. Daar zijn we erg trots op! Met bijna 125 collega’s werken we aan Modern Workplaces, Smart Security en 24/7 Managed Cloud Services. Wij zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers state-of-the-art, ontzorgd en veilig kunnen werken. Check onze LinkedIn-pagina voor interessante ontwikkelingen en projecten.

Inhoudelijk en aantrekkelijk!

Cloud en Security zijn hot, omdat ze bedrijven helpen sneller, efficiënter en slimmer te worden. Terwijl complexiteit, risico’s en regelgeving rondom IT als maar toenemen willen onze opdrachtgevers juist optimaal gebruikmaken van deze nieuwe kansen. Daarom helpen wij ze met dienstverlening op het gebied van Transitie, Managed Cloud, Managed Security, High Grade Security en Control. Die puzzel ziet er elke keer anders uit en dat maakt het ontzettend leuk. Meer weten? We gaan graag met je om tafel!

Ontwikkelmogelijkheden

Bij Avensus kun je je verder ontwikkelen binnen jouw specialisme, je in de breedte ontwikkelen door ook aanverwante technieken te leren of bijvoorbeeld doorgroeien naar een rol als Accountmanagement of leidinggevende. Ben je benieuwd naar de verhalen en ontwikkelingen van onze huidige medewerkers? Of wil je sparren over jouw wensen en ambities? We gaan graag met je om tafel.

Fijne arbeidsvoorwaarden

Eigenlijk hoeven we het hier niet over te hebben, omdat dit bij Avensus dik in orde is. Maar om je een idee te geven; bij ons krijg je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in een gezond groeiende organisatie. Met enthousiaste opdrachtgevers. Dus groei en bouw mee!Dit kun je verwachten:

Complexe opdrachten bij interessante klanten

Kundige collega’s die je regelmatig opzoekt om mee te sparren of voor fun

 • Goed salaris
 • Bonusregeling, met inspraak op jouw KPI’s
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels remote te werken
 • Goede pensioenregeling
 • Kennissessies en uitgebreide opleidingsmogelijkheden
 • Laptop
 • Onkostenvergoeding

Maar er is meer…

Tijd- en plaats onafhankelijk werken.

Met vestigingen in Almere, Rotterdam, Delft, Eindhoven, Weert en Apeldoorn is er (bijna) altijd wel een werkplek bij jou in de buurt. En zit je regelmatig bij een klant of kun je thuiswerken? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Bovendien weten we als geen ander hoe je gemakkelijk en veilig overal en nergens (nou ja, dat laatste natuurlijk niet) kunt werken. Uiteraard met jouw favoriete devices.

Collegiale en boeiende werksfeer!

Werkend met leuke en gedreven collega’s werk je aan high-end oplossingen voor aansprekende opdrachtgevers. Avensus bestaat uit mensen zoals jij: enthousiaste IT Professionals die het vak verder willen brengen. Dé plek om jouw skills op een leuke manier verder te ontwikkelen. Bij Avensus kun je je verdiepen in nieuwe technologieën en je bovendien persoonlijk ontwikkelen. Neem bijvoorbeeld een kijkje in meerdere keukens. Als professional voel je je thuis in een informele sfeer waar aandacht voor zowel klanten als medewerkers centraal staat. Ben jij eigengereid genoeg om buiten de lijntjes te denken en een echte vraagbaak binnen jouw specialisme te worden?

Centraal in onze dienstverlening staan kwalitatief sterke en veilige IT-oplossingen waarmee we de klant en de betrokken medewerkers ontzorgen. Onze klanten zijn enthousiast over hoe we dat doen en de resultaten die we samen boeken. Pas je in onze no-nonsense cultuur, waarmee we de deskundige IT-partner zijn van de klant? En vind je technologie, complexiteit en toekomstige ontwikkelingen interessant? We gaan graag met je om tafel!

 • Ik ben een gemotiveerde en project- en servicegerichte IT Specialist met veel ervaring met projectmatig werken. In mijn werk vind ik het belangrijk om samen met de klant samen te werken aan een plan van aanpak. Samen komen we tot een kwalitatief hoogwaardig resultaat op basis van de gewenste functionaliteiten en vereisten.

  Martijn Moorman
  Martijn Moorman IT Specialist
 • 'Mijn bijdrage aan Avensus High Grade Security bestaat uit het ontwikkelen en introduceren van oplossingen voor encryptie en sleutelbeheer binnen de BeNeLux. Deze oplossingen en services omvatten Hardware Security Modules, Crypto services, (Centralized) Key Management, Certificate (lifecycle) management en andere oplossingen om ‘Secure The Breach’ te realiseren.

  Gökmen Kiremit
  Gökmen Kiremit Business Director
 • Vanuit Avensus help ik klanten de Digitale Werkplek te ontwikkelen en hier naartoe te transformeren. Met een Cloudoplossing, Hybride of On Premise. IT-Security is een essentieel onderdeel. Tevens beheer ik de omgeving van de klant met Managed Services op elk gewenst niveau.Ik ben gespecialiseerd in zorg en kom ook graag bij klanten op het gebied van voeding en de industrie. Mijn waarde bij de klanten komt naar voren door mijn enthousiasme, passie en het plezier dat ik heb in mijn werk en door te luisteren naar de uitdagingen van de klanten.

  Gea Dam
  Gea Dam Account manager