DISCLAIMER & PRIVACY STATEMENT

Via deze website stelt Avensus informatie beschikbaar over de diensten van Avensus Nederland B.V. Wij besteden zorg aan de juistheid van deze informatie. De content is door Avensus met de grootst mogelijke zorg samengesteld, Avensus aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden.

Auteursrechten en intellectuele rechten

Het auteursrecht op deze website berust bij Avensus of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Avensus. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

Vermenigvuldiging is alleen toegestaan onder bronvermelding van Avensus Nederland B.V. Toestemming tot het (commerciële) gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient vooraf aan ons te worden verzocht.

Avensus is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Privacy statement

Deze website verzamelt informatie via cookies, pixels of andere tracking methoden. Daar wordt u bij het bezoeken en gebruik van deze site, over geinformeerd via deze melding bovenaan de site pagina:

We gebruiken cookies en andere tracking technieken van derde partijen om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft en ter verbetering van onze dienstverlening.

Informatie over uw bezoek zal worden gebruikt ter analyse en verbetering van onze website. Ook informatie die u eventueel achterlaat zal gebruikt worden ter verbetering van onze site en dienstverlening. Wij maken daarbij gebruik van de diensten van Wonderkind om u relevante vacature advertenties te tonen. Daarbij verwijzen wij ook naar het privacy statement van Wonderkind: https://wonderkind.com/downloads/privacy-statement.pdf

Wij vragen u op deze site soms ook om persoonsgegevens te verstrekken, bijvoorbeeld bij de aanmelding voor een nieuwsbrief. Deze gegevens worden opgeslagen in ons klantensysteem en uitsluitend gebruikt om u te informeren over onze diensten. U kunt het ontvangen van deze mailings stopzetten via de in de betreffende mailing aangegeven methode.

Uw persoonsgegevens worden alleen aan derden verstrekt na uw uitdrukkelijke toestemming.

U heeft te allen tijde de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien, te veranderen, of te verwijderen. In dat geval kunt u via onderstaande gegevens contact met ons op nemen. Indien u op enig moment geen prijs meer stelt op het ontvangen van informatie per e-mail, dan kunt u zich te allen tijde afmelden via de link onderaan de betreffende e-mail.

Wij respecteren de privacy van u als bezoeker van onze website en zullen informatie die u ons via deze website stuurt vertrouwelijk behandelen.

Nadere informatie

Bovenstaande is van toepassing op website en de pagina die u bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer. In deze disclaimer wordt verstaan:

  • Avensus: Avensus Nederland B.V., de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u contact met ons opnemen.
Avensus Nederland B.V. behoudt zich alle rechten voor.